Het Taoisme houdt van lachen: ’Dat wordt lachen met die Tao zeg’!

Geplaatst in: Uncategorized

Als we lachen wordt ons hele wezen aangesproken! We lachen dan van ‘top tot teen’, het hele lichaam doet als het ware mee! Als we de slappe lach krijgen, dan ‘hebben we het vaak niet meer’ en neemt het lichaam de controle over. Dit werkt ontstressend en geeft ruimte en ontspanning!


Door weer te gaan spelen met Yin & Yang en T’ai Chi Tao geven we ‘De lachende Boeddha en de schaterlachende Dolfijn’ in onszelf weer de ruimte. Vrijer worden, zelfverzekerder, samen spelen met elkaar, met bewegingen van dieren en geluiden uit de natuur.


Bewegen als een grasspriet, drijven als een wolk langs de hemel, staan als een eik in het bos.
Stevig in je schoenen staan, met beide voeten geworteld in de aarde. Met onze kracht in de buik, het lichaam vrij ademend met een open hart, zal het leren van de Groninger T’ai Chi Tao dans ‘Het T’ai Chi Tao Dierenlied’ een fluitje van een cent zijn!

Contact
Jan Errit ‘EartHeart‘ de Vries
Tao Dolphin Connection Holland
email: info@taoartunlimited.nl

Booking and Reservation (mandatory)
telefoon: 06 416 76 948
website: www.taoartunlimited.nl
YouTube: youtube.com/user/taoartunlimited