Feeling the Healing & Personal Power in Taoist Perspective

Geplaatst in: Uncategorized

Lieve Vrienden & Vriendinnen in de dolfijne Tao,

Deze integratie van Wetenschap,Kunst en Religie en dat alles vanuit Taoisties Transpersoonlijk PersPectief (zie bijlage) kan ik niet anders dan met u Delen-Helen!

Overigens zijn wij van ‘Tao Dolphin Connection Holland’ & Bureau TAU van mening dat u allen niet mag ontbreken bij ‘Feeling the Healing’ op zondag 14 nov.a.s, in het prachtige -omringd door ‘Gouden Herfst Natuur’- Centrum Wijland, waar alweer enkele jaren ‘WIJ’, Eer en Meer is dan de Som der aanwezige ‘IKKEN’!
Als jullie dit Ego-Trancenderende Gevoel aan den ‘Lijve’ willen ervaren, ben je van Harte uitgenodigd om middels onderstaande informatie tot je te nemen wat Peter & ondergetekende op deze Zon-dag met jullie willen gaan ZIJN! Na 25 jaar ‘Beweging,Klank & Stilte’ op het droge (Spa Belgie & vele Eigentijds Festivals in Vierhouten) en in en rond het natte ( Bad Fontana Nieuweschans)pakken wij de deze activiteit weer op met ‘Goeden Moed’ vanuit diezelfde Hart & Ziel.
Lang Leve Lunteren, alwaar wij jullie van 10:00 -16:30 uur welkom heten op deze mooie Yoga/Meditatie Boerderij.

FEELING THE HEALING
14 november in Lunteren
Met Jan Errit de Vries en Peter van Kan

Een dag genieten van onszelf en elkaar. Van voluit leven. Centrum Wijland, aan de rand van de Veluwe, is er de perfecte plek voor.
In een ontspannen sfeer brengen oefeningen ons in het hier en nu, in contact met ons lichaam en ons gevoel. Maar daar stopt het niet. Dieper bewustzijn van het fysieke lichaam leidt tot ervaring van ons energielichaam. Gevoel verdiept zich ook, van emotie naar zijnstoestand. Kortom, de combinatie van beweging, klank en stilte, brengt ons in een proces van ‘ontvouwen in vertrouwen.’ En dat is helend.
Eenmaal in the flow, laten we ons erdoor leiden. Waarheen, dat zien we wel. Het schip zal niet stranden.

Werkvormen:

  • Yoga
  • T’ai chi
  • Klankmeditatie
  • Open space
  • Oefeningen in tweetallen
  • Meridiaanstrekkingen
  • Lachen
  • Geleide meditatie
  • Zingen
  • Heerlijk eten

Plezier, inzicht, diepe beleving. Ontmoeting, ontspanning, healing.

Jan Errit de Vries en Peter van Kan brengen een karrenvracht aan ervaring mee op het gebied van yoga en t’ai chi, meditatie en adem-ecudatie, massage en klank, training en begeleiding, healing en performance. Hiertussen switchen ze moeiteloos heen en weer; al naar gelang wat zich aandient in het hier en nu. Soms lijkt het een soort spiritueel totaaltheater.
Jan Errit en Peter kennen elkaar al ruim dertig jaar. In de jaren ’90 leidden ze onvergetelijke weekenden en workshops onder de naam Beweging, Klank en Stilte (zie bijlage), zowel in het water als op het droge. Sindsdien is er van alles gebeurd: ontwikkelen en genezen van kanker, diepgaande beoefening van kriya yoga, zwemmen met dolfijnen, focussen op healing, you name it. Ze hebben het idee dat ze daardoor hebben bijgeleerd, maar oordeel zelf…

Praktische info:
Datum 14 november
Plaats Centrum Wijland in Lunteren
Tijd: 10.15 – 16.30
Kosten: € 45 (als je krap zit) of € 60 (als je dat niet zit) incl. biologisch/vegetarische lunch
Aanmelden via dit email tao-dolphin@hotmail.com of telefoon 06 – 46320077

Hartegroet,


Jan Errit ‘EartHeart’ de Vries
Bureau TAU

www.taoartunlimited.nl
www.facebook.com/janerrit.devries
nl.linkedin.com/pub/jan-errit-eartheart-de-vries/4a/645/872/
info@taoartunlimited.nl
tao-dolphin@hotmail.com
06-41676948